Ketterät kokeilut –puimala kokoaa kehittäjäverkostot yhteen 22.3.2018

Lape Uudenmaan hanke kutsuu ja kokoaan yhteen kuntien kehittäjät ketterien kokeilujen toiseen puimalaan 22.3.2018 Laureaan, Vantaan Tikkurilaan. Löydetään toisemme, yhteiset tekemisen tavat ja kehittämistyön suunta yhdessä. Kehittämistyö ei ole ensisijaisesti pyörän keksimistä uudelleen, vaan yhdessä kestävän matkan rakentamista eri asiantuntijoiden osaamista hyödyntäen. Verkosto tarjoaa kehittämistyöhön tukea ja uusia ideoita.

Puimala on Lape Uudenmaan hankkeen järjestyksessään toinen. Ensimmäinen Puimala vei jo alkanutta kehittämistyötä eteenpäin ja se toimi innostavana verkostoitumis- ja yhteisen tekemisen areenana.

Puimalassa avataan ketterien kokeilujen tavoitteita, menetelmiä sekä kehittämistyön arviointia. Tarkoituksena on tavoitteellinen eri kehittämiskokeilujen väliarviointi. Puimala tarjoaa myös mahdollisuuden kuulla, millaista kehittämistyötä maakunnan eri kunnissa ja yksiköissä on meneillään. Tule siis puimaan ja oppimaan uutta. Kehittämisverkosto tarjoaa tukea ja ideoita ketterien kokeilujen jatkokehittelyyn.

Maakunnallinen kehittämistyö tehdään yhdessä – ”Yhdessä olemme enemmän”.

 

Ilmoittaudu mukaan innostavaan Puimalaan! Ilmoittaudu täältä: https://goo.gl/KnZMHS

Lisätietoa täältä: https://www.lapeuusimaa.fi/tapahtumat/ketterat-kokeilut-puimala-2-22-3-2018/